Afspraak met een energiecoach

Inwoners van de gemeente Bunschoten kunnen tussen 30 november en 12 december afspreken met een energiecoach. Dat kan op werkdagen tussen 19.30 en 21.30 uur. Op zaterdagen kan dat tussen 10.00 en 13.00 uurDe energiecoach zal u in  verband met de coronamaatregelen telefonisch of in een videogesprek te woord staan.

Woningeigenaren kunnen bij de energiecoaches terecht voor informatie over de bespaaractie (een afspraak van15 minuten). Woningeigenaren en huurders kunnen terecht voor een langere afspraak (30 minuten) om tips te krijgen hoe u uw huis energiezuiniger en comfortabeler kunt maken. 

Woningeigenaren geven bij ‘Onderwerp afspraak’ aan of u alleen informatie wilt over de cashbackactie of ook over het energiezuiniger en comfortabeler maken van uw woning. Huurders kiezen altijd voor de optie informatie energie besparen. Kies een datum, daarna een tijd en voer uw gegevens in. U krijgt dan via de mail een bevestiging van de afspraak.

Afspraak maken

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

Energiecoaches Bunschoten

Een Energiecoach is een dorpsgenoot die samen met u bekijkt wat er in uw woning op energiegebied beter kan. De energiecoaches weten alles over de cashbackactie, waarmee u €65 terug kunt krijgen van investeringen in energiebesparende maatregelen. En ze kunnen u tips geven om uw huis klaar te maken voor de toekomst, een energiezuinige en comfortable woning. En ze kunnen aangeven waar u terecht kunt, als u echt aan de slag wilt met uw woning. Voor advies of voor offertes. HIER leest u meer over onze energiecoaches.