Afspraak mobiel energieloket

Van zaterdag 7  tot en met zaterdag 14 november staat in Bunschoten op [adres] een mobiel energieloket. U kunt daar terecht voor een gesprek met een energiecoach uit Bunschoten. Zij weten alles over de cashbackactie, waarmee u voor Euro 65 ‘gratis’ energiebesparende maatregelen kunt nemen. Op die manier bespaart u twee keer: u krijgt de 65 Euro die u investeert via de cashbackactie terug en u bespaart energie met de aanpassingen in uw huis.

U kunt in het mobiele energieloket op werkdagen terecht tussen 17.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. U kunt een korte afspraak plannen (15 minuten) om alleen de informatie over de cashbackactie te krijgen of een langere afspraak (30 minuten) voor een wat uitgebreider gesprek over hoe u uw huis stap voor stap klaar kunt maken voor de toekomst. 

Geef hieronder bij ‘Soort afspraak’ aan of u alleen informatie wilt over de cashbackactie of ook over uw woning. Kies een datum, daarna een tijd en voer uw gegevens in. U krijgt dan via de mail een bevestiging van de afspraak.

Afspraak maken

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit