Betrokken bedrijven

Hart van de campagne ‘Energie in Bunschoten’ is het woord ‘vertrouwen’. De stap naar investeren in energiebesparing is voor veel mensen groot. Eén van de belangrijke factoren daarbij is het gebrek aan vertrouwen in de aanbieders. Als u op internet op zoek gaat naar aanbieders, dan is het erg lastig om kaf en koren te scheiden. En dan strandt uw zoektocht misschien al weer snel.

In deze campagne willen we u daarom zoveel mogelijk ondersteunen om wel volgende stappen te zetten. En hoewel we niet kunnen instaan voor individuele bedrijven, hebben we er alle vertrouwen in dat u bij lokale en regionale bedrijven in ieder geval terecht kunt voor betrouwbare adviezen en een goed aanbod. Daarom zijn bedrijven uit Bunschoten uitgenodigd om mee te doen aan de campagne, aangevuld met een enkel regionaal bedrijf, omdat in Bunschoten geen isolatiebedrijf gevestigd is. De bedrijven hiernaast hebben daar ‘Ja’ tegen gezegd. Via hun logo komt u terecht op hun eigen website en als u offertes aanvraagt via Duurzaam Bouwloket, het energieloket van Bunschoten, dan komt u deze bedrijven als eerste tegen.

De campagne is erop gericht u te helpen uw woning uiteindelijk (stap voor stap, zonder spijt) naar nul-op-de-meter (NOM) te brengen. Hoe dat gaat leest u HIER. De lokale bedrijven, die meedoen met deze campagne zijn ook bekend met deze aanpak en kunnen u dus daadwerkelijk helpen, als u uw woning naar NOM wilt brengen. Daarvoor hebben ze op woensdag 20 juni 2018 een training gevolgd in Eindhoven, tezamen met ondernemers uit Baarn, Soest en Woudenberg. Als u daar meer over wilt weten, dan kunt u HIER terecht.