Bevestiging afspraak in de bouwmarkt

We hebben uw reservering voor een afspraak met de energiecoach in de bouwmarkt ontvangen. U ontvangt ter bevestiging van die afspraak ook een mailtje op het door u opgegeven mailadres. We ontmoeten u graag bij Multimate (31 oktober) of De Smid Spakenburg (21 november).

Hieronder vindt u alvast wat informatie over wat u zelf in uw woning kunt doen en wat u daarmee kunt besparen.

Vanaf november 2019 zijn Multimate en De Smid Spakenburg onze partners om u te helpen bij doe-het-zelf maatregelen. Samen met deze partners hebben we een speciale flyer gemaakt, die in de eerste week van november 2019 bij u allemaal in de bus viel als bijlage bij ‘De Bunschoter’. Nu werken we in Bunschoten samen aan de Cashback actie rondom de ‘Subsidie Energievoucher Gemeente Bunschoten’. 

Voor veel van de in de flyer genoemde materialen, maar ook voor deskundig advies, kunt u terecht bij De Smid Spakenburg en Multimate. Vanaf september 2020 zullen ze een speciale schap inrichten met energiebesparende producten. Ook met kleine maatregelen kunt u al flink verschil maken. Hieronder ziet u per maatregel, wat het aan geld oplevert. Reden genoeg om aan de slag te gaan met uw woning.