Cashback actie in Bunschoten

Energie in Bunschoten voert in 2020 en 2021 een cashback actie in de gemeente Bunschoten. Woningeigenaren die gebruik maken van lokaal advies (Energiecoach, Warmtescan, Energiescan) kunnen  €65 terugkrijgen van investeringen in kleine of grotere energiebesparende maatregelenen. In een flyer staat alle informatie over de cashback actie. Over de energie besparende maatregelen, waarvoor de cashback geldt. En over de manier om het bedrag van €65  terug te krijgen. Bij de flyer hoort een informatiefolder, waarin te lezen valt hoe u uw huis stap voor stap, zonder spijt, klaar maakt voor de toekomst. De cashback actie is onderdeel van de ‘Subsidie Energievoucher Gemeente Bunschoten’, waarover u hieronder meer leest.

Samenvatting actievoorwaarden cashbackactie Bunschoten

  • De Cashbackactie is onderdeel van de ‘Subsidie Energievoucher gemeente Bunschoten’ (Lees meer onderaan deze pagina).
  • Deze subsidieregeling is geldig van 1-1-2020 t/m 31-3-2021 of zolang de hiervoor beschikbare subsidiegelden aanwezig zijn. Kijk voor actuele informatie op Duurzaam Bouwlokethet energieloket van de gemeente Bunschoten.
  • Een woningeigenaar kan maar één maal gebruik maken van de Cashback actie. De actie is niet geldig voor huurders.
  • Er moet voor minimaal een bedrag van € 65,- worden uitgegeven aan energiebesparende maatregelen uit de lijst van goedgekeurde maatregelen (zie flyer) om voor de cashback van € 65,- in aanmerking te komen.

Hoe krijgt u uw geld terug?

  • Koop de door u gewenste energiebespaarproducten uit de lijst van kleine maatregelen (zie onze flyer).
  • Bewaar de kassabon(nen)!
  • Ga naar de website van Duurzaam Bouwloket om de subsidie met het aanvraagformulier aan te vragen.
  • Vul het digitale formulier volledig in inclusief het aanleveren van de kassabon(nen). U kunt een foto maken van de kassabon(nen) en die vervolgens uploaden bij uw aanvraag.
  • U hoort binnen vier weken of uw cashback aanvraag is goedgekeurd.
De informatie in dit kader is een samenvatting. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

Subsidie Energievoucher gemeente Bunschoten

De gemeente Bunschoten heeft een subsidieregeling, waaruit huiseigenaren (dus niet huurders) €65 terug kunnen ontvangen van investeringen in energiebesparende maatregelen. De subsidieregeling is bedoeld om zoveel mogelijk huiseigenaren te laten investeren in kleine en grotere energiebesparende maatregelen. HIER leest u alles over de regeling.

De subsidieregeling is de uitvoering van een subsidie, die samen met met vier andere Eemland gemeenten (Baarn, Leusden, Soest en Woudenberg) werd verkregen vanuit de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) van de Nederlandse regering.