Wat kan ik zelf doen?

Een energiezuinig huis is een comfortabel huis. Alle aanleiding dus om de kou buiten te houden en de warmte binnen. Dat kan al met maatregelen die u uitstekend zelf kunt nemen. En die helemaal niet zoveel hoeven te kosten. Even naar de doe-het-zelf zaak en u kunt aan de slag. Dat kan in de gemeente Bunschoten nu ook nog met mooie kortingen op een aantal energie besparende producten. Want de beide doe-het-zelf zaken in de gemeente doen mee met onze campagne. Inwoners van de gemeente ontvingen op 6 november 2019 via de Bunschoter een brief van de gemeente tezamen met een flyer met doe-het-zelf maatregelen. In de beide doe-het zelf zaken staan energiebesparende producten nu bovendien in een aparte schap bij elkaar.

Hieronder ziet u een overzicht van doe-het-zelf maatregelen. U kunt u deze ook HIER downloaden in de vorm van onze doe-het-zelf flyer (PDF). Deze flyer is huis aan huis als kortingsbon verspreid via de Bunschoter van 6 november 2019. U vindt de flyer ook terug in de speciale schappen bij Multimate en HUBO.

Partners HUBO en Multimate

Vanaf november 2019 zijn HUBO en Multimate onze partners om u te helpen bij doe-het-zelf maatregelen. Samen met deze partners hebben we een speciale flyer gemaakt, die in de eerste week van november 2019 bij u allemaal in de bus viel als bijlage bij ‘De Bunschoter’. Onderaan deze pagina ziet u de maatregelen op een rij, die u zelf in uw woning kunt nemen om energie en geld te besparen. 

Voor de genoemde materialen, maar ook voor deskundig advies, kunt u terecht bij HUBO en Multimate. Ze hebben een speciale schap ingericht met energiebesparende producten. En ze hebben speciale aanbiedingen voor u. Die staan achterop de flyer en u ziet ze hiernaast terug (geldig t/m 31 december 2019).

Ook met kleine maatregelen kunt u al flink verschil maken. Hieronder ziet u per maatregel, wat het aan geld oplevert. Reden genoeg om aan de slag te gaan met uw woning.