Wat kan ik zelf doen?

Een energiezuinig huis is een comfortabel huis. Alle aanleiding dus om de kou buiten te houden en de warmte binnen. Dat kan al met maatregelen die u uitstekend zelf kunt nemen. En die helemaal niet zoveel hoeven te kosten. Even naar de doe-het-zelf zaak en u kunt aan de slag. Dat kan in de gemeente Bunschoten nu ook nog met gratis energiebesparende maatregelen. Want de beide doe-het-zelf zaken in de gemeente doen mee met onze campagne. Inwoners van de gemeente kunnen via de de ‘Subsidie Energievoucher gemeente Bunschoten’  €65 terugkrijgen van investeringen in maatregelen die uw huis energiezuiniger en comfortabeler maken.

In de flyer hiernaast ziet u een overzicht van doe-het-zelf maatregelen. En u kunt er lezen hoe u uw geld terug kunt krijgen. U kunt de flyer HIER downloaden of door op de afbeelding hiernaast te klikken (PDF). Voor de meeste producten kunt u terecht bij Multimate en De Smid Spakenburg.

Vanaf november 2019 zijn Multimate en De Smid Spakenburg onze partners om u te helpen bij doe-het-zelf maatregelen. Samen met deze partners hebben we een speciale flyer gemaakt, die in de eerste week van november 2019 bij u allemaal in de bus viel als bijlage bij ‘De Bunschoter’. Nu werken we in Bunschoten samen aan ee bespaaractie rondom de ‘Subsidie Energievoucher Gemeente Bunschoten’. 

Voor veel van de in de flyer genoemde materialen, maar ook voor deskundig advies, kunt u terecht bij De Smid Spakenburg en Multimate. Vanaf september 2020 zullen ze een speciale schap inrichten met energiebesparende producten. Ook met kleine maatregelen kunt u al flink verschil maken. Hieronder ziet u per maatregel, wat het aan geld oplevert. Reden genoeg om aan de slag te gaan met uw woning.