Een energiescan voor € 49,50? 

Als u in Bunschoten-Spakenburg woont kunt u met flinke korting een energiescan krijgen van uw huis, uitgevoerd door een deskundig energieadviseur. Normaal kost een energieadvies rond de €200,- maar door afspraken met een onafhankelijk adviseur uit Bunschoten en een bijdrage van €60,- vanuit de campagne ‘Energie in Bunschoten’, hoeft u slechts €49,50 te betalen.  Dit aanbod geldt alleen voor de eerste 20 snelle beslissers.

Wat houdt de energiescan in?

De onafhankelijk adviseur komt bij u langs en doet een ‘schouw’ in uw huis. Hij kijkt waar kansen liggen voor energiebesparing. U krijgt een rapport op maat voor uw huis, dat globaal inzicht geeft in de mogelijkheden, kosten en baten. Het is geschikt voor woningeigenaren, die serieus overwegen te investeren in verduurzaming van hun woning, maar onvoldoende kennis in huis hebben om zelf kansen, kosten en baten in te schatten. Een warmtelek-scan met een infrarood camera is geen onderdeel van deze scan.  Als u een stap verder bent en een advies helemaal op maat wilt, dan adviseren we u om te kiezen voor een EPA advies (kosten +/- €200) of een nul-op-de-meter advies (kosten +/- €400). 

Hoe werkt het?

Als u uw gegevens invult op het formulier, ontvangt u via de energieadviseur, die namens Energie-in-Bunschoten de scan uitvoert, een factuur van €49,50. Als u deze heeft betaald, neemt de adviseur contact met u op om een afspraak te maken voor een scan in uw huis. Na de scan krijgt u een rapport dat u inzicht geeft in de kansen op energiebesparing in uw woning en een inschatting van kosten en baten.

Wat vragen wij aan u?

De gemeente Bunschoten wil woningeigenaren stimuleren om hun huis te verduurzamen. Daarom is ervoor gekozen om een betaalbare, professionele energiescan mogelijk te maken via de medewerking van een lokale adviseur en een bijdrage een bijdrage vanuit de campagne ‘Energie in Bunschoten’. Als tegenprestatie willen wij graag weten wat de vervolgstappen zijn die u zet na ontvangst van de energiescan, ook als het niet tot een vervolg leidt. Daarom zullen we u een aantal maanden na ontvangst van het advies benaderen met het verzoek een (korte) digitale vragenlijst in te vullen over wat u met het advies heeft gedaan. Bij het doen van de aanvraag, tekent u ervoor mee te werken aan dit vervolgonderzoek.

 

Aanvraag Energiescan

Graag wil ik me aanmelden voor de Energiescan van € 49,50

Uw naam*

Uw straat en huisnummer*

Uw postcode en woonplaats*

Uw telefoonnummer*

Uw e-mail*

Aanmelden Energieadvies
ik wil graag een energieadvies en ga akkoord met de voorwaarden*

* verplicht

Lees de voorwaarden!

Om in aanmerking te komen voor deze energiescan zijn er een aantal voorwaarden. Als u besluit een aanvraag te doen voor een energiescan, dan verklaart u zich akkoord met die voorwaarden