Hoe staat mijn huis ervoor?

Als u wilt weten hoe u uw huis klaar kunt maken voor de toekomst, moet u eerst weten waar u staat. Daarvoor bieden we u op deze website drie manieren: een zelfscan, een gesprek met de energiecoach en/of een betaalbaar energieadvies. Hieronder kunt u een keuze maken uit deze mogelijkheden, waarna we u op de goede pagina verder informatie geven. (Klik daarvoor op het goede plaatje).

De zelfscan is een digitale vragenlijst, waarmee u inzicht krijgt in de energiesituatie in uw huis. Als u de vragenlijst heeft ingevuld, heeft u in ieder geval een beeld waar in uw huis nog winst is te boeken bij energiebesparing. Als de zelfscan vervolgens ook nog opstuurt, dan krijgt u van ons tips waar u meer informatie kunt vinden en welke vervolgstappen u kunt zetten. Lees MEER.

De energiecoach kan u op weg helpen naar een energiezuinig huis. Zij kan aangeven wat u zelf kunt doen met kleine maatregelen en door bewust met energie om te gaan. Maar zij kan ook aangeven waar u aan moet denken als u aan de slag gaat met grotere energiebesparingsmaatregelen. De energiecoach komt graag bij u langs voor een gesprek. Lees MEER.

De betaalbare energiescan biedt u de mogelijkheid een onafhankelijk energieadviseur naar de energiesituatie in uw huis te laten kijken. U krijgt vervolgens van hem een rapport, waarin u inzicht krijgt in de kansen in uw woning, maar ook een inschatting van de kosten en baten van verschillende maatregelen. Lees MEER.