Informatieavond Componistenbuurt

Op dinsdag 16 januari organiseerde de gemeente Bunschoten in het kader van de campagne ‘Energie in Bunschoten’ en in samenwerking met Duurzaam Bouwloket een informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen. Deze avond was speciaal bedoeld voor bewoners uit de Componistenbuurt. 

Waar ging het over?

Duurzaam Bouwloket heeft in de Componistenbuurt de meest voorkomende woningtypen onderzocht op de energiebesparings- en verduurzamingskansen. Hiervoor hebben de adviseurs in de maanden december en januari woningopnames uitgevoerd. Tijdens de bijeenkomst werd inhoudelijk ingegaan op de belangrijkste resultaten en de meest interessante maatregelen om uw woning de komende jaren te verbeteren.

Resultaten

De resultaten van de woningonderzoeken zijn voor vijf woningtypes samengevat in een maatwerkadvies. Een maatwerkadvies geeft in stappen aan hoe u de komende jaren het comfort en de kwaliteit en de energieprestatie van uw woning kunt verbeteren. Per maatregel staat benoemd wat de nodige investering is en hoeveel u daarmee kunt besparen op uw energiekosten. Deze rapporten zijn opvraagbaar via info@energie-in-bunschoten.nl.