Waarom een tevredenheidsonderzoek?

Met het tevredenheidsonderzoek hiernaast willen we te weten komen of u tevreden bent met onze dienstverlening. Eind 2017 is in Bunschoten een campagne gestart om woningeigenaren te ondersteunen, die hun woning comfortabeler en energiezuiniger willen maken. We hebben een aantal informatieavonden georganiseerd en een website met informatie en hulpmiddelen gebouwd. Ook is er een digitale Nieuwsbrief. De campagne is tot nu toe bescheiden van opzet geweest, maar toch willen we graag vast weten wat u ervan vond. Met dit tevredenheidsonderzoek willen we dat graag te weten komen. Ook willen we graag weten of onze tips en/of adviezen nog tot actie hebben geleid bij u. Daarom vindt u ook een aantal vragen, die daarover gaan. 

Waarom u?

Als u bent gevraagd om dit tevredenheidsonderzoek  in te vullen, dan heeft u de afgelopen periode op de één of andere manier meegedaan met onze campagne. Door aanwezig te zijn bij een informatieavond, door een zelfscan in te vullen of door gebuik te maken van de betaalbare Energiescan. Met het beantwoorden van de vragen hiernaast helpt u ons om de dienstverlening (nog) beter te maken. Maar u geeft ons ook de kans om te zien of onze informatie leidt tot actie. Want daar is het ons om te doen: zoveel mogelijk inwoners van Bunschoten op weg helpen naar een energiezuinig en comfortabel huis.

Wat staat op stapel?

Begin november vindt u een envelop met inhoud in ‘de Bunschoter‘. Op die manier informeren we alle inwoners van de gemeente Bunschoten over onze campagne. In die envelop vindt u informatie over wat u zelf in uw huis kan doen (en wat dat oplevert) en u wordt  uitgenodigd voor een informatieavond op dinsdagavond 19 november in het gemeentehuis over het isoleren van uw woning.

Isolatiemaatregelen lonen altijd en zijn bovendien de meest wenselijke eerste stap als u met uw woning aan de slag gaat. Daarover leest u HIER meer. En dit is het goede moment: er is een landlijke subsidie voor isolatiemaatregelen. U moet dan wel twee maatregelen tegelijk uitvoeren. HIER leest u meer over die regeling.

Tevredenheidsonderzoek


  Contactgegevens:

  Uw naam
  V/M VrouwMan

  Straat en huisnummer
  Postcode en Plaats
  Telefoonnummer
  Emailadres
  U bent in contact geweest met het project 'Energie in Bunschoten'. Wat was in uw geval de aanleiding? (meerdere antwoorden mogelijk)

  Ik was aanwezig bij de informatieavond op 28-11-2017 (Het nieuwe wonoen)Ik was aanwezig bij de informatieavond op 16-01-2018 (Componistenwijk)Ik was aanwezig bij de informatieavond op 26-3-2019 (Voorbeeldwoningen Componistenwijk)Ik heb een energiescan aangevraagdIk heb de zelfscan ingevuld op de websiteIk heb een vraag gesteld via het contactformulierAnders

  Bent u tevreden over uw ervaring(en) met de campagne? JaNee

  Als u niet tevreden bent, kunt u hieronder aangeven hoe het volgens u beter kan.

  Uw feedback

  Wilt u meedoen aan onze campagne?
  Zo ja, kunt u aangeven waar u belangstelling voor heeft?
  (Meerdere antwoorden mogelijk)

  Meedenken over de campagneMeedoen aan een actie in mijn wijkInformatie geven over energiezuinig wonenBuren benaderen om samen onze woningen duurzamer te makenAnderen vertellen over ervaringen met mijn huisAnders, u mag me daarover benaderenIk heb hier geen belangstelling voor

  We hebben in 2018 en 2019 drie keer een nieuwsbrief uitgebracht. Heeft u die gelezen?
  JaNee

  We willen ook graag van u weten of uw contact met onze campagne nog heeft geleid tot (verdere) investeringen in het verduurzamen van uw woning.

  Ik heb:
  geen verdere stappen ondernomen, maar wil dit nog wel doengeen verdere stappen ondernomen en ben dat ook niet van planwel verdere stappen ondernomen
  Als u geen vervolgstappen heeft genomen, dan kunt u de volgende vragen overslaan. Als u nog iets aan ons kwijt wilt, dan is daarvoor onderaan deze enquête gelegenheid. Denk alstublieft ook nog even aan verzending met de verzendknop onderaan dit formulier!

  Ik heb als doe-het-zelver de volgende maatregelen uitgevoerd (meerdere antwoorden mogelijk):
  nietsLED verlichting aangeschaftapparatuur aangeschaft (bijvoorbeeld klokthermostaat, tijdschakelaar, energieverbruikmeter)waterbesparende maatregelenIsolerende maatregelen in huis (bv. tochtstrips, brievenbusborstel, radiatorfolie)zelf mijn vloer geïsoleerdzelf mijn dak geïsoleerdanders, namelijk:

  Ik heb de volgende maatregelen door experts laten uitvoeren (meerdere keuzes mogelijk):
  IsolatieglasVloerisolatieDakisolatieSpouwmuurisolatieHR ketel(Hybride) WarmtepompLED verlichting/domoticaZonnepanelenZonneboiler

  Het uitvoerende bedrijf is :
  een bedrijf dat deelneemt aan 'Energie aan Bunschoten'een bedrijf dat ik vond via het Energieloket (Duurzaam Bouwloket)een bedrijf dat ik zelf heb gevonden

  Ik heb een vraag/opmerking voor Energie in Bunschoten.

  Mijn vraag/opmerking