Hoe staat uw huis ervoor?

Als u wilt weten hoe u uw huis klaar kunt maken voor de toekomst, moet u eerst weten waar u staat. Daarvoor bieden we u op deze website verschillende mogelijkheden. Als u een keuze maakt, vindt u op een volgende webpagina verdere informatie. Als u een aanvraag wilt doen voor een energiescan, een warmtescan of een bezoek van een energiecoach, dan kan dat via het inschrijfformulier van het Energieloket.

Een energiecoach kan u op weg helpen naar een energiezuinig huis. Hij kan aangeven wat u zelf kunt doen met kleine maatregelen en door bewust met energie om te gaan.
Lees MEER.

Via ‘Energie in Bunschoten’ kunt u een warmtescan van uw huis laten maken. Die laat zien waar energielekken zitten in uw huis. Warmtescans kunnen maar een deel van het jaar worden gemaakt. Lees MEER.

Bij de betaalbare energiescan (€49,50) komt een professioneel energieadviseur bij u thuis. In een rapportage geeft hij inzicht in de mogelijkheden in uw woning. Lees MEER.

Zelfscan

Duurzaam Bouwloket, het energieloket van Bunschoten, heeft een tool ontwikkeld, waarmee u snel inzicht krijgt in de energiesituatie in uw woning. Waar bent u al goed op weg? Waar zitten de kansen? Naar de tool.