Informatieavonden

  • Op 19 november 2019 organiseren we samen met Duurzaam Bouwloket een informatieavond over isoleren. Lees MEER. Ook is er op de bijeenkomst aandacht voor de subsidieregeling voor isoleren.
  • Op 16 januari 2019 presenteerde Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente Bunschoten, de resultaten van hun onderzoek in de Componistenbuurt. Het leverde de beschrijving op van vijf voorbeeldwoningen. Wat kan daar en wat kost het? Lees MEER.
  • Op 28 November 2018 was adviseur Henk Seinen onze gast bij de start van de campagne ‘Energie in Bunschoten’. Hij vertelde aan de ruim 60 aanwezigen hoe je je huis op een verantwoorde manier naar ‘Nul op de meter’ kunt krijgen. Lees MEER.

Voorbeeldwoningen Componistenwijk

In het voorjaar van 2019 voerden we een campagne rond drie veel voorkomende woningtypes in de Componistenwijk: type Bachlaan, type Dopperstraat en type Sweelinckstraat. Bij de woningen van deze woningtypes werd een informatiepakket bezorgd en op 26 maart 2019 was er ‘s avonds een informatieavond in het gemeentehuis. HIER leest u er meer over.

Nieuwsbrieven

Voor mensen die op de hoogte willen blijven van wat we er gebeurt in Bunschoten-Spakenburg is er een Nieuwsbrief. Wilt u op de Nieuwsbrief ook ontvangen? Geef dat dan op via ons contactformulier.

Bedrijven

Een aantal bedrijven uit Bunschoten en omgeving heeft zich aangesloten bij deze campagne. Ze willen woningiegenaren zo goed mogelijk op weg helpen naar een NOM woning. Lees MEER.

Doe-het-zelf

             

Ook de doe-het-zelf zaken De Smid Spakenburg en Multimate zijn partners van de campagne  Ze denken graag mee over ‘kleine’ maatregelen die u zelf kunt nemen. En ze geven korting op een aantal producten. Lees MEER.