Wist u dat…

… de campagne ‘Energie in Bunschoten’ u stap voor stap op weg helpt naar een woning, die klaar is voor een toekomst zonder (aard)gas? Op deze website vindt u daarover informatie, maar ook handvatten voor actie.

Wist u dat…

… u helemaal kosteloos kunt uitvinden hoe uw huis ervoor staat op energiegebied? Als u de zelfscan invult en naar ons opstuurt krijgt u tips wat er mogeliijk is in uw huis. 

Wist u dat…

… er in Bunschoten een energiecoach is, die kosteloos bij u langskomt. Julia Koelewijn bespreekt met u hoe u uw huis energiezuiniger, maar ook comfortabeler kunt maken. U bespaart niet alleen energie en geld, maar u maakt uw huis ook comfortabeler. 

Wist u dat…

… u voor slechts € 49,50 een energiescan kunt krijgen voor uw woning? Adviseur Tony van Echten komt bij u langs, bekijkt de mogelijkheden en zorgt voor een rapport, dat u inzicht geeft in mogelijkheden, kosten en baten van verduurzaming van uw woning. 

Wist u dat…

… u voor al uw verduurzamingsmaatregelen terecht kunt bij bedrijven uit Bunschoten en omgeving? De betrokken bedrijven denken mee hoe u stap voor stap, zonder spijt, uw huis kunt klaarmaken voor de toekomst.