Doe de zelfscan!

Deze zelfscan wordt u aangeboden door de gemeente Bunschoten. Met de zelfscan kunt u zien of investeren in energiebesparende maatregelen in uw woning zin heeft. Als u bij één van de genoemde maatregelen ‘nee’ of ‘weet niet’ invult, dan zou dat zomaar kunnen. Als u na het invullen met vragen blijft zitten, dan kunt u de zelfscan naar ons opsturen met de knop onderaan de lijst met vragen. We kunnen u dan een advies op maat geven als u ons daarvoor toestemming geeft. Dat doet u door bij de vraag daarover het vinkje aan te zetten.  Deze zelfscan gaat vooral over energiebesparing, maar u kunt met zonnepanelen en een zonneboiler ook zelf bijdragen aan schone energieproductie. De opgewekte stroom wordt bovendien in mindering gebracht op uw energierekening.

Zoveel kun je besparen!

(klik op het plaatje voor de infographic!)

Op weg naar een energiezuinig huis!

Vul onderstaande vragenlijst in en stuur die op met de verzendknop. U krijgt dan een reactie met  tips voor verdere stappen.


Contactgegevens:

Uw naam
Straat en huisnummer
Postcode en Plaats
Telefoonnummer
Emailadres
Ik woon in een: koopwoninghuurwoning
Bouwjaar van uw huis
Wat is uw energielabel?

Weet u uw label niet? Dan kunt u dat vinden bij Milieu Centraal

ABCDEFG

Vragen over energiebesparing in uw woning.

Zijn de spouwmuren van uw huis geïsoleerd? JaNeeWeet niet Is het dak van uw huis geïsoleerd? JaNeeWeet niet Zijn de vloeren van uw huis geïsoleerd? JaNeeWeet niet Is uw huis voorzien van dubbel glas? Ja, mijn hele huisAlleen de benedenverdiepingAlleen de bovenverdiepingNeeWeet ik niet Maakt u in uw huis gebruik van LED verlichting? JaZoveel mogelijkHier en daarNee, want ik vind het niet mooiNee, want ik vind het gedoe Heeft u in uw huis een Hoog Rendement Verwarmingsketel (HR ketel)? JaNeeWeet niet Heeft u zonnepanelen op uw dak? JaNee Heeft u zonnecollectoren op uw dak (een 'zonneboiler')? JaNee Hierbij geef ik 'Energie in Bunschoten' toestemming om naar aanleiding van de uitkomsten van deze Zelfscan contact met mij op te nemen. Ja, ik geef daarvoor toestemmingNee, ik geef daarvoor geen toestemming